Tibetaanse Terrier Kalender 2022

13.99

Tibetaanse Terrier maandkalender 2022 met prachtige foto's. Een jaar lang elke maand een prachtige Tibetaanse Terrier foto met voldoende ruimte voor al uw afspraken. Makkelijk op te hangen door het gaatje welke reeds is voor geperforeerd.

Bestel op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 2212219 Categorieën: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

De mooiste Tibetaanse Terrier kalenders bestelt u bij Kalenderwinkel.nl!

Bij een echte Tibetaanse Terrier liefhebber zoals u mag een prachtige kalender als deze beslist niet ontbreken. De Tibetaanse Terrier kalender 2022 is voorzien van 13 werkelijk schitterende platen van deze prachtige hond. De Tibetaanse terriër, minder bekend als Dhokhi of Apso, is een van de oudste hondenrassen en men zegt dat dit ras al meer dan 3000 jaar bestaat. Op basis van een in 2004 uitgevoerd grootschalig DNA-onderzoek wordt de Tibetaanse Terriër ingedeeld bij de 'Ancient dog breeds', de 14 rassen die genetisch gezien het dichtst bij de wolf staan. De Tibetaanse Terrier behoort tot de groep Gezelschapshonden. Door zijn gespierde, compacte en gracieuze uiterlijk is hij bijzonder indrukwekkend voor iedereen die hem op zijn pad tegenkomt. Sommige mensen willen na het zien van de middelgrote, toegewijde en trouwe Tibetaanse Terrier geen enkel ander ras meer. Hun hart is gestolen door deze zelfstandige waak en familie hond. Is dat ook bij u het geval? Bestel dan direct uw eigen Tibetaanse Terrier Kalender en geef hem een schitterend plekje aan de wand!

Ideaal als cadeau voor hondenfanaten

Misschien bent u zelf nog geen fan van de Tibetaanse Terrier, maar kent u iemand die dat wel is. Wat is er dan leuker om deze stoere Tibetaanse Terrier Kalender aan hem of haar cadeau te doen? De gelukkige ontvanger kan voortaan iedere dag weer genieten van de mooiste afbeeldingen van de leukste en mooiste Tibetaanse Terrier. Het handige haakje aan de kalender zorgt ervoor dat hij op elke plek netjes opgehangen kan worden. Een aantal populaire plekken hiervoor zijn onder meer de hal, de keuken, het kantoor en het toilet. Verras uw vriend, vriendin, familielid of collega met deze prachtige Tibetaanse Terrier jaarkalender en bestel hem direct. Kalenderwinkel.nl biedt u hierbij een handige inpakservice. Zo is de kalender direct feestelijk verpakt en kunt u hem gelijk aan de ontvanger overhandigen!

Praktische en overzichtelijke jaarkalender van de Tibetaanse Terrier

De Tibetaanse Terrier kalender 2022 is uitgevoerd in een handige vierkante uitvoering en heeft een formaat van 30 bij 30 centimeter (uitgeklapt 30 bij 60 centimeter). Elke maand bestaat uit twee kalenderpagina’s. Bij iedere maand van het jaar is een fraaie foto in de beste kwaliteit toegevoegd van de mooiste Tibetaanse Terrier. Daarnaast biedt de ruim opgezette datumweergave voldoende ruimte om al uw afspraken, eigen verjaardagen en andere belangrijke momenten op een overzichtelijke wijze te noteren. De belangrijkste feestdagen zoals Koningsdag, Kerst en Pasen zijn al vast voorgedrukt. Deze jaarkalender is dus niet alleen prachtig, maar ook bijzonder praktisch!

Gemakkelijk uw Tibetaanse Terrier kalender 2022 bestellen bij Kalenderwinkel.nl

Het bestellen van uw nieuwe Tibetaanse Terrier Kalender voor het jaar 2022 is bij Kalenderwinkel.nl heel eenvoudig. Heeft u uw favoriete artikel voor 17:00 uur besteld? Dan heeft u hem doorgaans al de volgende dag in huis. Bestellingen vanaf 50,- worden bovendien binnen Nederland geheel gratis thuisbezorgd. Haalt u uw kalender liever bij ons op? Ook dat kan natuurlijk, gewoon op onze locatie in Zeewolde . Betalen kan bij ons op diverse manieren, zoals iDEAL, Visa, Paypal en AfterPay.