Staffordshire Bull Terrier Kalender 2022 Deluxe

14.99

De Staffordshire Bull Terrier Kalender 2022 Magnet and Steel met prachtige foto's van de Staffordshire Bull Terrier. De kalender start in januari 2022 en heeft foto's en notitie ruimte t/m december 2022.

Bestel op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: MS10071 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Staffordshire Bull Terrier Kalender t/m december 2022

De Staffordshire Bull Terrier Kalender 2022 Deluxe is gemaakt van glanspapier en start in januari 2022 t/m december 2022 een grote foto van de Staffordshire Bull Terrier daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke (school)vakanties en feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Staffordshire Bull Terrier 16 maanden kalender van Magnet and Steel is bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 30 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een ringband waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet.

Wandkalender met foto's van de Staffordshire Bull Terrier

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen.

Staffordshire Bull Terrier kalender 2022 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Zeewolde. Zeewolde ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Staffordshire Bull Terrier kalender 2022 nu in de webwinkel.