Labradors Kalender 2021

18.95

De Labradors Kalender 2021 Legacy met prachtige afbeeldingen van Labradors. De kalender start in januari 2021 met afbeeldingen en notitie ruimte t/m december 2021.

Bestel op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: WCA60028 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Labradors kalender t/m december 2021

De Labradors Kalender 2021 Legacy is gedrukt op luxueus papier met linnenstructuur, gebruikmakend van originele kunstwerken van; Sueellen Ross. De kalender start in januari 2021 en loopt door t/m december 2021. Elke maand een grote afbeelding van de Labradors met daar onder de beschikbare data van de maand met ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Labradors 12 maanden kalender van Legacy zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 34 x 61 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, kantoor of het toilet. Deze kalender is tevens verpakt in bijpassende luxe envelop.

Wandkalender met afbeeldingen van de Labradors

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 34 x 30,5 cm. Vanaf 2021 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van de Labradors . Voor deze kalender is tevens een prachtige lijst te verkrijgen in 4 verschillende kleuren, deze lijsten zijn een mooie aanvulling in uw interieur.

Labradors kalender 2021 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of opgehaald bij Kalenderwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Labradors kalender 2021 nu in de webwinkel.