Franse Bulldog Kalender 2021

13.99

De Franse Bulldog Kalender 2021 met prachtige foto's van de Franse Bulldog. De kalender start in januari 2021 en loopt door t/m december 2021.

Bestel op Kalenderwinkel.nl >

Artikelnummer: 210084 Categorie├źn: , , Tag:
 

Beschrijving

Bekijk de actuele voorraad, extra afbeeldingen en koop deze kalender eenvoudig op Kalenderwinkel.nl

Franse Bulldog kalender t/m december 2021

Deze prachtige Franse Bulldog Kalender 2021 Carousel is gemaakt van glanspapier en start in januari 2021 en heeft t/m december 2021 een grote mooie foto van de Franse Bulldog met daaronder de beschikbare data van de maand met voldoende ruimte voor persoonlijke notities en verjaardagen. Een aantal belangrijke feestdagen zijn alvast toegevoegd op de kalender. De teksten op de Franse Bulldog 12 maanden kalender Carousel zijn bedrukt in het Engels. Uitgeklapt is de kalender ca. 30 x 60 cm met bovenaan de afbeelding en daaronder de alle data van de maand.

De kalender is aan de bovenkant voorzien van een gaatje waardoor u de kalender eenvoudig kunt ophangen aan een haakje of spijker. Bijvoorbeeld in de keuken, het kantoor, het toilet of ergens anders in huis waar deze kalender niet zal misstaan.

Wandkalender met mooie foto's van Franse Bulldog

De kalender heeft in totaal 12 verschillende full-color afbeeldingen van 30 x 30 cm Vanaf 2021 heeft de wandkalender iedere maand een andere prachtige full-color afbeelding van Franse Bulldog, een must voor de echte liefhebber.

Franse Bulldog kalender 2021 ophalen bij Kalenderwinkel.nl of laten bezorgen?

De kalender kan na bestelling worden (thuis)bezorgd in een stevige kartonnen verpakking door onze vervoerder DHL of worden opgehaald na afspraak bij Kalenderwinkel.nl in Hoogland. Hoogland ligt vlakbij Amersfoort in het midden van Nederland.

Geeft u de Kalender als cadeau?

Met de Kalenderwinkel.nl inpakservice kunt u de kalender laten inpakken in prachtig cadeaupapier. Bestel de Franse Bulldog kalender 2021 nu in de webwinkel.